REGULI STAFF

Go down

REGULI STAFF

Post by Admin on Mon Jun 01, 2015 10:46 am

Regula de baza: bunul simt fata de membrii si colegii de Staff ai comunitatii Rextor.
Regula IMPORTANTA: Inainte de a pleca in vacanta (la tara, la mare, la munte, etc) si nu ai posibiltatea de a intra pe server zece zile la rand, este obligatorie anuntarea unui membru din Staff, mai exact anuntarea trebuie facuta la [OwN]GabiASD
ca un membru din Staff timp de 14 zile nu da nici-un semn de viata, risca trecerea in inactivitate.

• Un membru al Staff-ului trebuie sa aiba intotdeauna un limbaj si un comportament foarte elevat fata de membri comunitatii Rextor.

• Este interzisa teleportarea in mod repetat langa un anumit player fara a avea un motiv intemeiat. In cazul in care v-ati teleportat din greseala langa un player, va cereti scuze si va puteti continua treaba.

• Un membru al Staff-ului nu trebuie sa se transforme in map1/map2 (Jinno; Chunjo; Shinsoo) intre orele 10 (dimineata) - 22 (seara), pentru a diminua lagul.

• NU trebuie sa raspundem pm-urilor de genul:
"Salz bo$u, fasim ivant?"
Sau celor de genul:
"wa, yo daca dinez de unde stiu ca nu-mi da t@pa?"  Smile) Pur si simplu stii!
Deja stim ca NU trebuie sa raspundem pm-urilor primite de la playerii care cer yang/iteme/nivel sau mai bine spus nu avem voie sa raspundeti la ele.  Arrow "  Cum sa nu avem voie sa raspundem la ele, da' de ce? "   Daca playerii respectivi vad ca noi (membrii Staff-ului) raspundem la acele mesaje, vor continua sa ceara, si, la un moment dat, cand observa ca nu facem acele lucruri care sunt ILEGALE, vor incepe sa injure si nu vei mai scapa de acel personaj mult si bine.

• Fiind unul dintre membrii Staff-ului, trebuie sa stii sa iei o decizie corecta si singur, nu trebuie sa apelezi de fiecare data la un superior de-al tau pentru a sti ce sa faci cu playerul X care ti-a spus ce ganduri murdare are cu mama ta (de exemplu).

• Este strict INTERZIS sa te teleportezi la un alt membru din Staff fara anuntarea in prealabil si aprobarea acestuia!

• Este bine sa nu discutam cu playerii prea mult, le raspundem strict la intrebarile legate de joc si numai de joc. In timp, daca ajungi sa te intelegi mai bine cu un player decat cu altul, vei ajunge sa faci "mici favoruri"

• ID-urile de Skype si Messenger nu trebuiesc date playerilor comunitatii Taurus pentru a evita relatia de prietenie sau de ura care se va creea in timp alaturi de ei.
• Membrii Staff-ului sunt OBLIGATI sa aiba pm-ul deschis (sa nu fie blocat). Acest lucru este scuzabil doar la evente sau daca este plecat de la calculator !!!

• Este bine ca atunci cand scrii ceva pe chat " /n ", sa te semnezi pentru a putea sti ceilalti playeri sau membri ai Staff-ului cine a fost autorul mesajului !!
Exemplu gresit:

Nici un alt membru al Staff-ului sau player nu are de unde sa stie cine a scris asta decat daca intreaba pe chat "Cine a scris?"
Cel mai bine este sa te semnezi la inceput sau la sfarsit. Nu trebuie neaparat sa scrii si [GM]; [SGA]; [DIVA]; etc. Chiar daca asa ar trebui.

Admin
Admin

Posts : 4
Join date : 2015-06-01

View user profile http://taurusmetin2.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum